Projecten

Project haarborstels

Marcel

In 2019-2020 werkte in als postgraduaat student voor het Belgische merk Barbecook. MARCEL is een innovatief elektrisch barbecue concept. Vermogen, uitstraling en gebruiksgemak staan voorop tijdens het ontwerp proces.

Project haarborstels

Foooxs

Mijn bachelorproef doe ik in samenwerking met het Macedonische meubelbedrijf Feydom. Ontwerp een zetel die verzonden kan worden in een 60x60x120cm verpakking. Met trots stel ik het eindresultaat voor: Foooxs – Your ultra mobile sofa

Project haarborstels

Kista

Voor een start-up project heb ik samen met twee andere ontwerpers Kista ontworpen. Dit interieurobject tilt de doorsnee speelgoeddoos naar een nieuwe dimensie.

Project haarborstels

Atlas

Atlas is het finale resultaat van mijn serie nachtlampjes. Met zijn elegante vormgeving brengt Atlas sfeer en rust in elke omgeving.

Project haarborstels

Nachtlampjes

Als laatste vormgeving opdracht in mijn opleiding werkte ik een kleine serie nachtlampjes uit. Dit volgens mijn eigen stijl en gevoel. Later werk ik nog een van deze verder uit tot dat dit klaar zou zijn voor productie.

Project haarborstels

Bliep

Examen opdracht voor het vak 3D Advanced Surfacing. Ontwerp een elektronisch handheld product (vb. lijmpistool, tandenborstel, mixer, …) ik koos voor een barcode scanner.

PenCase

Examenopdracht voor het vak ‘Vormstudie III’. Ontwikkel je eigen stijl en ontwerp een niet-technologisch product naar keuze.

Belly Sound

Tussentijdse opdracht voor het vak ‘3D Advanced Surfacing’. Ontwerp in 5 weken een bluetooth speaker volgens jouw stijl. Let op afwerking en designgaps, zorg voor realistische renders.

Project haarborstels

Haarborstels

Examenopdracht voor het vak ‘Vormstudie II’ in opdracht van DUX International.

Project haarborstels

Lux Lock

Concept opdracht voor het vak ‘Ontwerp en Prototyping III’. Bedenk zelf een product dat zou kunnen gelanceerd worden op Designnest.

Meer projecten kan je terugvinden op mijn behance pagina